Utgivning i höst…

Jag har sedan i november skrivit på en bok om investerande. Jag hade då i flera år funderat på att skriva en bok om mina erfarenheter som investerare men efter att jag hållit ett föredrag för Aktiespararna i oktober så kom jag på att det upplägg jag hade haft där med råd/tips till investerare som vill så att säga ta sig till nästa nivå som investerare vore ett bra tema. Målgruppen är alltså framförallt investerare som har en viss erfarenhet idag men vill ta sig vidare.

Sagt och gjort så satte jag mig i höstmörkret och började skriva. Det tar tid att skriva en bok, långt mycket mer än man kan tänka sig när man börjar. Kraven för att få en bok utgiven av ett förlag är väldigt höga vad gäller koncept och utförande så det var bara att skriva och redigera och skriva igen. Dag efter dag alltmedan hösten blev till vinter och vintern blev till vår.

Som jag sade i Börspodden när jag medverkade i veckans avsnitt (#406) så börjar jag bli klar nu och utgivningen är planerad till månadsskiftet oktober/november. Det övergripande temat är (förstås) min investeringsfilosofi och vad jag har lärt mig under mina dryga tre decennier på marknaden. Fokusering, tillväxtens värde, hur man arbetar med sig själv för att förbättra sitt tålamod och hantera humöret när saker går emot en, betydelsen av vallgravar, digitaliseringens enorma betydelse, egna misslyckanden, framgångar och anekdoter m.m.

Jag återkommer förstås här med mer info när det blir dags.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *