Äntligen nytryck…

Min bok är nu äntligen (efter lång väntan pga pappersbrist) på väg att återkomma i tryck. Den första upplagan sålde slut på nätet på fem dagar, vilket var jättekul men det gjorde dessvärre att julhandeln blev utan. Nu ska den enligt vad som meddelats komma in till lagret på torsdag. Dessvärre går det inte att få ut boken innan julafton men förlaget har skapat ett julklappskort som man kan skriva ut så man kan ”ge” boken i jul oavsett från vem man har beställt boken.

Den kan nu beställas från förlaget https://pug.se/produkt/investera-med-ratt-fokus-15-rad-som-tar-dig-till-nasta-niva/. För att beställa boken direkt till mottagaren skriver man in namn och adress i meddelanderutan:

Det går nu såklart även utmärkt att beställa min bok från nätbokhandlarna och Akademibokhandeln för leverans hem eller reserverad i butik i mellandagarna.
Om det är en julklapp så är bara att lägga in ett annat namn och adress för leverans efter att man angivit betalningsinformation (nedan).

Länk till Bokus: https://www.bokus.com/bok/9789188699664/investera-med-ratt-fokus-15-rad-som-tar-dig-till-nasta-niva/

Adlibris: https://www.adlibris.com/se/bok/investera-med-ratt-fokus-15-rad-som-tar-dig-till-nasta-niva-9789188699664

Akademibokhandeln: https://www.akademibokhandeln.se/bok/investera-med-ratt-fokus-15-rad-som-tar-dig-till-nasta-niva/9789188699664/

Av många skäl går det inte att garantera leveranstiden, men allt tyder på att boken kommer in nästa vecka.
Att döma av beställningarna från bokhandeln (online såväl som butik) och bibliotek så kommer även denna upplaga att ta slut ganska snabbt. Ytterligare ett nytryck kommer att ske i början av året.

Fredagskrönikan tar julledigt nästa vecka men återkommer på nyårsafton med en årskrönika.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *